!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Acte inaugural SCCPRE: Visita guiada a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

8 octubre, 2018 @ 8:30 pm - 10:30 pm

Un any més, la SCCPRE organitza un acte inaugural per iniciar el nou curs amb il·lusió i bons propòsits.

Enguany, la seva junta directiva convida a tots els seus associats a una visita guiada a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya (RAMC), que ocupa part del recinte històric de l’antic Hospital de la Santa Creu.

Es tracta d’una experiència on es descobrirà la història de la medicina europea, ja que en aquest edifici  varen dictar càtedra personatges il·lustres com Santiago Ramón y Cajal o l’eminent cirurgià i anatomista Antoni Gimbernat, entre d’altres. Dins de l’edifici cal destacar, principalment, l’amfiteatre anatòmic, Gimbernat, de bellesa excepcional. Des de les seves grades de pedra es podien seguir les classes pràctiques de dissecció anatòmica i operacions ocasionals. L’element central, el qual capta tota l’atenció, és la taula de dissecció de marbre, una de les poques que es conserven a Europa.

clip_image001

L’acte inaugural tindrà lloc el dilluns 8 d’octubre a les 20:30h a la Reial Acadèmia de Medicina. C/ Del Carme nº 47 . Barcelona.

Un cop finalitzada la visita, s’oferirà a tots els assistents un petit piscolabis i una copa de cava per celebrar l’inici d’un nou curs.

Per tal de poder garantir que tothom pugui gaudir de la visita, es faran grups reduïts i per aquest motiu és imprescindible que abans del dilluns 1 d’octubre confirmeu la vostra assistència a l’acte inaugural per correu electrònic a la següent adreça: esther@mapadvisers.com

Us animem a tots a acompanyar-nos en aquesta visita a la història de la medicina de la nostra ciutat!

Mostra els detalls

Data:
8 octubre, 2018
Hora:
8:30 pm - 10:30 pm

Recinte

Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya
Carrer del Carme, nº47
Barcelona, Barcelona 08001 Espanya
+ Mapa de Google
Web:
http://ramc.cat