!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Qui som

slide1La Societat Catalana de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica (SCCPRE) és una societat científica que agrupa la majoria dels metges de Catalunya formats en aquesta especialitat quirúrgica.

La SCCPRE va néixer amb l’objectiu de compartir coneixements i experiències professionals entre els seus membres, potenciar i dignificar aquesta especialitat, vetllar per la professionalitat ètica i formació científica dels seus associats, així com donar suport als metges en formació, amb la finalitat última d’oferir la qualitat assistencial òptima per satisfer les necessitats de la ciutadania.

Avui dia, es mantenen vigents aquests objectius fundacionals i ser membre de la Societat és sinònim d’una reconeguda qualitat científica i professional.

La SCCPRE seguirà treballant molts anys més per seguir dotant aquesta especialitat mèdica del professionalisme que requereix la seva activitat i perquè els metges acreditats amb el títol d’Especialista en Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica obtinguin el reconeixement públic necessari per garantir la millor assistència als pacients.