!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
Carregant Esdeveniments

Propers Esdeveniments

Navegació visual i cerca d'Esdeveniments

Esdeveniment Views Navigation

març 2021

De la liposucció tradicional a l’alta definició amb tecnologia. Val la pena adaptar-se?

8 març @ 8:30 pm - 10:30 pm

El dilluns 8 de març a les 20.30 h tindrà lloc una Jornada de Cirurgia Estètica amb el títol 'De la liposucció tradicional a l'alta definició amb tecnologia. Val la pena adaptar-se?'. El ponent serà el doctor Hector Duran, director Clinica Privada Dr. Duran (Mèxic), i la moderadora, la doctora Ana Torres, vicepresidenta de la SCCPRE.  La sessió serà on-line i s'enviarà un link per poder fer la connexió.

Per saber-ne més »

abril 2021

Planificació quirúgica avançada amb realitat virtual i impressió 3D

12 abril @ 8:30 pm - 10:30 pm

El dilluns 12 d´abril a les 20.30 h tindrà lloc una Jornada de Cirurgia Reparadora amb el títol ''Planificació quirúgica avançada amb realitat virtual i impressió 3D'. La ponent serà la doctora Susana Heredero, adjunta del Servei de C. Maxilofacial del Hospital Universitari Reina Sofía (Córdoba), i la moderadora, la doctora Carmen Vega, adjunta del Servei de Cirurgia Plàstica del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona). La sessió serà on-line i s'enviarà un link per poder fer…

Per saber-ne més »

maig 2021

Seguretat del pacient en cirurgia reparadora i estètica. Ho estem fent bé?

10 maig @ 8:30 pm - 10:30 pm

El dilluns 10 de maig a les 20.30 h tindrà lloc una Jornada de Cirurgia Reparadora i Estetica amb el títol 'Seguretat del pacient en cirurgia reparadora i estètica. Ho estem fent bé?'. La ponent serà la doctora Marisa Manzano, secretària de la SCCPRE, i el moderador, el doctor Vicente Garcia Sanchez, tresorer de la SCCPRE.  La sessió serà on-line i s'enviarà un link per poder fer la connexió.

Per saber-ne més »
+ Exportar