!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
Carregant Esdeveniments

Esdeveniments passats

Navegació visual i cerca d'Esdeveniments

Esdeveniment Views Navigation

novembre 2020

Rinoplàstia pas a pas

9 novembre, 2020 @ 8:30 pm - 10:30 pm

El dilluns 9 de novembre a les 20.30 h tindrà lloc la primera sessió del Curs acadèmic 2020-2021 de la SCCPRE. Es tracta de la Jornada de residents amb el títol 'Rinoplàstia pas a pas'. El ponent serà el doctor José María Palacin i el moderador, el doctor Marc Illa, vocal de residents de la SCCPRE. La sessió serà on-line i s'enviarà un link per poder fer la connexió. Prèviament, es farà una presentació del programa científic de formació continuada d'enguany.

Per saber-ne més »

desembre 2020

Aplicació de l´smartphone per millorar la pràctica clínica en microcirurgia

14 desembre, 2020 @ 8:30 pm - 10:30 pm

El dilluns 14 de desembre a les 20.30 h tindrà lloc una Jornada de Cirurgia Reparadora amb el títol 'Aplicació de l´smartphone per millorar la pràctica clínica en microcirurgia'. El ponent serà el doctor Nicolas Pereira, director de la Societat Xilena de Microcirurgia, i el moderador, el doctor Jesus Gonzalez, vocal de Cirurgia Reparadora de la SCCPRE. La sessió serà on-line i s'enviarà un link per poder fer la connexió.

Per saber-ne més »

gener 2021

Rejoveniment facial no quirúrgic: Compte fins a 10 abans d´operar

11 gener @ 8:30 pm - 10:30 pm

El dilluns 11 de gener a les 20.30 h tindrà lloc una Jornada de Cirurgia Estètica amb el títol 'Rejoveniment facial no quirúrgic: Compte fins a 10 abans d´operar'. La ponent serà la doctora Cristina Villanueva, directora de la Clinica Dra. Villanueva (Barcelona), i la moderadora, la doctora Eva Guisantes, vocal Cirurgia Estètica de la SCCPRE. La sessió serà on-line i s’enviarà un link per poder fer la connexió.

Per saber-ne més »

febrer 2021

Beyond the limit, innovation in microsurgery. What´s next?

8 febrer @ 8:30 pm - 10:30 pm

El dilluns 8 de febrer a les 20.30 h tindrà lloc una Jornada de Cirurgia Reparadora amb el títol ‘Beyond the limit, innovation in microsurgery. What´s next?’. El ponent serà el doctor Joon Pio Hong, professor de Cirurgia Plàstica a la Universitat Ulsan College of Medicine (Corea), i el moderador, el doctor Jesus Gonzalez, vocal de Cirurgia Reparadora de la SCCPRE. La sessió serà on-line i s'enviarà un link per poder fer la connexió.

Per saber-ne més »

març 2021

De la liposucció tradicional a l’alta definició amb tecnologia. Val la pena adaptar-se?

8 març @ 8:30 pm - 10:30 pm

El dilluns 8 de març a les 20.30 h tindrà lloc una Jornada de Cirurgia Estètica amb el títol 'De la liposucció tradicional a l'alta definició amb tecnologia. Val la pena adaptar-se?'. El ponent serà el doctor Hector Duran, director Clinica Privada Dr. Duran (Mèxic), i la moderadora, la doctora Ana Torres, vicepresidenta de la SCCPRE.  La sessió serà on-line i s'enviarà un link per poder fer la connexió.

Per saber-ne més »
+ Exportar