!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

La Societat Catalana de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica (SCCPRE) organitza la seva jornada anual el pròxim 12 de maig a l’Hospital de Terrassa.

L’objectiu de l’acte és compartir coneixements i experiències entre els professionals d’aquesta especialitat  mèdica a fi de contribuir a la millora de l’exercici de la professió.

Així, la jornada comptarà amb diverses ponències sobre innovació agrupades en tres taules rodones: la Cirurgia Reparadora, la de Cirurgia Estètica i la de comunicacions lliures. De forma paral·lela i per segon any consecutiu, tindrà lloc la jornada d’Infermeria de Cirurgia Plàstica de Catalunya.

Els animem a enviar comunicacions al doctor Josep Prat, organitzador de la jornada, a la següent adreça de correu electrònic: jprat@cst.cat. El termini per fer arribar les comunicacions finalitza el 28 de març.

Poden accedir al programa de l’acte i a la butlleta d’inscripció. Una vegada completada, cal enviar la butlleta d’inscripció a la Secretaria de la Jornada, Lidia Aguilera, a la següent adreça de correu electrònic: Sjornades@cst.cat.