!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Des de la Junta Directiva de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica (SCCPRE) volem aportar la nostra quota de responsabilitat davant la situació epidèmica de la infecció per coronavirus SARS-CoV-2, que ha conduït el nostre país a un Estat d’Alarma i que suposa una alerta sanitària de primer ordre.

En el context actual, volem manifestar que, malgrat respectem la llibertat individual de cada membre de la SCCPRE per seguir exercint o aturar la seva activitat en cirurgia programada no urgent, la recomanació de la nostra Entitat és la suspensió de la cirurgia no urgent o electiva, tant pública com privada, així com de les consultes que no siguin de patologia urgent o revisions postoperatòries.

Amb aquestes mesures volem evitar desplaçaments innecessaris i contacte amb el personal sanitari, a fi de protegir la salut de pacients i professionals, i contribuir a expansió del virus. També volem reduir el consum de recursos sanitaris potencialment necessaris en les pròximes setmanes.

Des de la SCCPRE volem manifestar la nostra solidaritat amb els professionals que estan a primer línia i posar-nos a disposició dels associats i de les autoritats sanitàries per col·laborar en tot allò que sigui necessari.

Anna López Ojeda
Presidenta de la SCCPRE