!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

La cloenda del curs acadèmic 2023-2024 de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica (SCCPRE) va tenir lloc el 5 de juliol a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, i va comptar amb una ponència magistral sobre l’estat actual del melanoma. La xerrada, que va despertar gran interès entre les persones assistents, va anar de la mà de la doctora Susana Puig, cap de Servei de Dermatologia de l’Hospital Clínic de Barcelona, i va ser moderada per la doctora Xènia Garrigós, tresorera de la SCCPRE.

Durant la seva ponència, la Dra. Puig va fer referència a la innovació tecnològica en el diagnòstic i tractament del melanoma. També va explicar que els avenços en el diagnòstic d’aquest càncer se centren, sobretot, en la telemedicina.

Pel que fa al tractament del melanoma es va referir, entre altres aspectes, al pas de gegant que ha suposat la immunoteràpia, la teràpia neoadjuvant i la intralesional.

A banda de presencialment, la sessió també es va poder seguir en línia i, una vegada va finalitzar, es va fer entrega d’un obsequi consistent en unes plaques acreditatives als associats presents a l’esdeveniment. L’acte es va tancar amb un piscolabis a la terrassa de l’Acadèmia.