!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

La presentació del programa del curs acadèmic 2021-2022 de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica (SCCPRE), en la qual també es va donar inici a la celebració del 60è aniversari de la institució, va aplegar més de 50 cirurgians plàstics associats a les instal·lacions de l’Hotel Gallery de Barcelona.

L’acte va començar amb la intervenció del doctor Josep Prat, president de la SCCPRE, que va fer la presentació del programa d’enguany i va posar data al primer congrés de la societat, sobre cirurgia mamària estètica i reconstructora, que tindrà lloc el 29 d’abril. Amb l’objectiu de projectar la institució més enllà de les fronteres de Catalunya, el congrés estarà obert a cirurgians plàstics a nivell nacional i internacional.

Durant l’acte, es va retre un emotiu homenatge als doctors Pere Serret i José Antonio Bañuelos, que van traspassar aquest any 2021. Els seus fills i nets van rebre una placa de reconeixement per la gran tasca dels dos expresidents de la SCCPRE. L’esdeveniment va cloure amb un còctel a la terrassa de l’hotel.