!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

La sessió de cloenda del Curs acadèmic 2021-2022 de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica (SCCPRE) es va celebrar el divendres 17 de juny a la terrassa de l’hotel Villa Emilia de Barcelona.

En el marc de l’acte, el president de la SCCPRE, el doctor Josep Prat, va introduir el ponent de la darrera sessió del curs, el doctor Antoni Pineda, director mèdic de la Clínica Londres de Barcelona, qui va dictar la ponència ‘Lideratge emocional’. Durant la seva xerrada, el Dr. Pineda va donar diferents consells per millorar les relacions laborals dins l’equip. Per exemple, va dir que el líder ha de tractar el seu equip com si fos la seva família, amb amor, respecte i molta paciència. També, que ha de saber motivar, ser assertiu, donar exemple, tenir una visió; ha de saber treure el millor de cadascú, i ha de ser humil -va indicar- fent referència a tres paraules clau: si us plau, gràcies i perdó.

A continuació, es va obrir un espai de reflexió i debat, i, per tancar el curs amb millor sabor de boca, els i les assistents van poder gaudir d’un còctel.